Ужгородський окружний суд – в реєстрі юридичних осіб!

6 років ago admin 0


Ужгородський окружний суд зареєстровано як юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Новоутворений суд покликаний забезпечити здійснення правосуддя в межах відповідного округу, що включатиме місто Ужгород та Чоп, а також Ужгородський район Закарпатської області.

Наразі свою діяльність щодо провадження правосуддя на вказаній адміністративно-територіальній одиниці, продовжує здійснювати Ужгородський міськрайонний суд. Після ліквідації останнього, та разом з повідомленням голови суду про початок роботи новоутвореної судової установи, заклад розпочне свою діяльність як Ужгородський окружний суд.  

Напередодні, Державною судовою адміністрацією України, Еріку Сочку визначено тимчасово виконуючою обов’язків керівника апарату Ужгородського окружного суду. Таке призначення здійснено з метою забезпечення необхідних дій для належного початку роботи новоутвореної судової установи, зокрема, для здійснення добору персоналу, представництва суду у зносинах з органами публічної влади тощо.

 

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду