Завтра в Ужгороді письменник Олександр Гаврош презентує "Закохані казки"

6 років ago admin 0

18 червня о 17.00 у Центрі “Допомога жінці та її родині” відбудеться презентація книжки відомого закарпатського письменника Олександра Гавроша “Закохані казки”.

Це видання не випадково обране для зацікавленої розмови у колі психологів, педагогів та критиків, адже казка є чудовою формою для виховання і навіть “лікування”. Не дарма в цілому світі нині потужно розвивається такий новий напрям, як “казкотерапія”. Саме про це йтиметься на круглому столі за участі автора, видавців та читачів, – анонсують організатори.

“Закохані казки” видані ужгородським “Видавництвом Олександри Гаркуші”. Книжка має підзаголовок “Чотирнадцять маленьких історій для однієї великої дівчинки” і присвячена “милій Елізі”. Як зізнається автор, ці тексти-алегорії писалися впродовж тривалого часу і адресовані не тільки підліткам, але і дорослому читачеві. Збірка незвична не тільки з огляду на твори, але й на оформлення. Ілюстратором книжки є художниця Олександра Гаркуша, яка створила такий самий несподіваний художній світ у малюнках.