Відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

6 років ago admin 0
alt7 червня відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Іршавській райдержадміністрації.

Основним завданням комісії є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

На порядок денний було винесено шість питань.
Першим розглянули питання доцільності/недоцільності позбавлення батьківських прав мешканки Іршавщини, відносно її малолітнього сина.

       Комісією прийняте рішення про доцільність позбавлення батьківських прав у зв’язку з відсутністю підстав, а батькові дитини рекомендовано звернутися із заявою про визначення способу участі у вихованні сина.

    Наступним розглянули питання доцільностінедоцільності позбавлення батьківських прав мешканки міста Іршави стосовно її трьох малолітніх дітей. Комісія прийняла рішення про доцільність позбавлення її батьківських прав.

     Третє питання також стосувалося доцільностінедоцільності позбавлення батьківських прав меншканця міста Іршави стосовно його двох малолітних дітей. Комісія  прийняла рішення про недоцільність позбавлення його батьківських прав, і запропонувала 6- ти місячний строк для вирішення стосунків між батьками.

     Також членами комісії було вивчено три справи щодо надання дозволу на здійснення правочину стосовно нерухомого майна громадянам. В результаті обговорення було  надано дозволи в інтересах дітей.




alt

alt