Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Іршавської РДА

6 років ago admin 0

alt

  20 вересня, під керівництвом першого заступника голови Іршавської райдержадміністрації Івана Семака відбулося чергове засідання комісії Іршавської райдержадміністрації з питань захисту прав дитини.

    На порядок денний було винесено одинадцять питань.Більшість з них щодо надання дозволу на здійснення правочину (дарування) стосовно нерухомого майна громадянам району. Розглядали також питання доцільності чи недоцільності відібраннямалолітнього сина від матері та надання висновку доцільності/недоцільності позбавлення матері дитини батьківських прав; стан виконання батьківських обов’язків батька відносно його малолітнього сина; стан виконання батьківських обов’язків мешканцем району відносно його дітей; доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав мешканця відносно його малолітнього сина.

  Усі питання, які заслуховувалися на комісії, попередньо  детально вивчені працівниками служби у справах дітей Іршавської РДА. За результатами   комісія прийняла компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей. Адже кожна дитина має рости в гідних умовах,  відчувати увагу та турботу про себе.

alt

alt

alt

alt