Шановні журналісти, працівники засобів масової інформації!

6 років ago admin 0

Шановні журналісти, працівники засобів масової інформації!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем журналістики!

Професія журналіста – одна з небагатьох, в якій за визначенням не буває рутинної роботи. Хроніка подій, авторитетні думки, пошук відповідей на найгостріші питання, допомога людям у важких ситуаціях – все це стає темою журналістських статей, телерепортажів, радіоновин. Вибравши цю цікаву, але дуже непросту професію, Ви взяли на себе велику відповідальність за кожне слово, вимовлене в ефірі або надруковане на газетній шпальті. Від Вашої компетентності та об’єктивності залежить, чи отримають люди достовірну і значущу інформацію, які орієнтири оберуть.

Друзі! Адже для лісівників Ви за останній час стали справжніми друзями! У професійне свято хочу подякувати всім Вам і кожному окремо за плідну співпрацю та об’єктивність у висвітленні подій у сфері лісового господарства та розраховую на подальшу плідну взаємодію Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства і журналістської спільноти. Бажаю Вам, дорогі друзі, міцного здоров’я, благополуччя та нових творчих успіхів!

З повагою, начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга!

Шановні журналісти, працівники засобів масової інформації! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем журналістики! Професія журналіста – одна з небагатьох, в якій за визначенням не […]