Комплексна робота з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах

5 років ago admin 0

Комплексна робота з родинами, що перебувають в складних життєвих обставинах, продовжується шляхом проведення обстежень на місцях та здійснення соціальної профілактики, консультуванням.

25 березня проведено профілактично-роз’яснювальну роботу з головою ромського поселення в смт Воловець Гога В.В. Обговорено проблемні питання щодо запобігання бездоглядності дітей, відвідування дітьми шкільного віку Воловецького ЗЗСО І-ІІІ ст., покращення санітарно-побутових умов сімей та їх дітей, а також доцільності використання державних виплат на дітей.

26 березня надано гуманітарну допомогу та проведено індивідуальну роботу з сім’ями, які перебувають на обліку районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. До роботи з сім’ями залучені відповідні фахівці, які задіяні до соціального супроводу сімей, які потребують надання соціальних послуг.

27 березня спільно з працівниками Тишівської сільської ради, ФАПу та Біласовицької сільської ради здійснено рейди в багатодітні, малозабезпечені родини з метою перевірки цільового використання державної допомоги при народженні дитини та виплати одинокої мами. Інформування сімей щодо оздоровлення дітей протягом 2019 року, про відповідальне батьківство: надано окремим сім’ям рекомендації, попередження про покращення умов проживання, навчання та виховання неповнолітніх дітей.

Воловецький районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

Комплексна робота з родинами, що перебувають в складних життєвих обставинах, продовжується шляхом проведення обстежень на місцях та здійснення соціальної …