Чергове відпрацювання провели Ужгородські рятувальники

6 років ago admin 0

25 травня в селі Часлівці Ужгородського району рятувальники провели профілактичне відпрацювання житлового сектора. Захід охопив найширші верстви населення та був спрямований на те, щоб нагадати людям, що саме необережність, халатність і легковажне ставлення до власної безпеки часто можуть мати жахливі наслідки.

Після традиційної наради, розділившись на рейдові групи, представники ДСНС та соціального захисту вирушили на подворові обходи мешканців населеного пункту. Особлива увага зверталася на житлові будинки, де проживають одинокі люди та багатодітні сім’ї. Також, рятувальники звернули увагу на дотриманні елементарних правил безпеки під час відпочинку біля річки та у лісових масивах. Крім подворових обходів фахівці служб відвідали місцеві заклади торгівлі, де залишили листівки інформаційного характеру.

Не обійшли стороною й місцевий навчально-виховний комплекс, де поспілкувались із малечею на тему безпеки життєдіяльності.  

Такі заходи  рятувальники будуть проводити й надалі, адже це є дієвим фактором запобігання загибелі та травмування людей на пожежах.

 

 

У ДСНС України у Закарпатській області

DSC_0736 копия.jpgDSC_0739 копия.jpg

DSC_0748 копия.jpgDSC_0733 копия.jpg