За кошти міського бюджету 1020 ужгородських дітей відпочинуть два тижні у шкільних таборах

6 років ago admin 0

За таке рішення проголосували члени виконкому на сьогодні на черговому засіданні.

Табори відпочинку організують для 1020 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, з денним перебуванням в одну зміну терміном 14 днів. Працюватимуть табори із 29 травня до 15 червня 2018 року за кошти міського бюджету на базі семи ужгородських шкіл: №3 (120 дітей); №5 (180 дітей); №6 (120 дітей); №11 (150 дітей);  №19 (180 дітей), №20 (210 дітей), НВК «Первоцвіт» (60 дітей).

Затвердили на засіданні і договір про спільну діяльність між Ужгородською міською радою, благодійною організацією “Благодійний фонд підтримки спортсменів та футболістів “Академія Футболу Карпатія” та комунальним підприємством “Стадіон “Авангард” у новій редакції затвердили сьогодні члени виконкому Ужгородської міської ради. Як повідомив міський голова Богдан Андріїв, це може стати ще одним кроком для створення в Ужгороді Академії футболу.

За цим документом усі сторони зобов’язуються об’єднувати зусилля та майнові вклади для розбудови та утримання соціальної інфраструктури міста. Благодійний фонд на підставі укладеного договору про підтримку з Федерацією Футболу Угорщини отримає фінансову допомогу і за ці кошти має намір провести роботи на об’єктах стадіону «Авангард»; модернізацію наявного натурального футбольного поля (споруди І (чаші стадіону з трибунами), реконструкцію окремих споруд у футбольне поле зі штучним покриттям.

Реконструкцію передбачено провести до кінця 2023 року.

Крім того, члени виконкому надали дозволи на проведення робіт з порушення цілісності об’єктів благоустрою. Зокрема, тривалістю 5 діб для заміни каналізаційного випуску житлового будинку по вул. Олександра Фединця,38; для облаштування водопостачання та каналізації житлового будинку по вул. Винничній, б/н; для облаштування водопостачання та каналізації житлових будинків по вул. Петра Лінтура,25/1. Натомість відмовили у дозволі на проведення робіт для прокладання мереж електропостачання багатоквартирних житлових будинків на вул. Петра Лінтура,3.

На засідання виконкому запросили заявників і вони підтвердили, що гарантують відновлення дорожнього покриття вчасно і належним чином. Міський голова Богдан Андріїв укотре наголосив, що не погоджуватимуть дозволи на роботи тим заявникам, які не виконали попередньо взяті зобов’язання і не відновили покриття.

Підтримали і рішення про демонтаж самовільно встановлених об’єктів, власники яких не виявлені:

– обмежувачі руху на парковці навпроти будинку №3 на вул. Швабській;

– обмежувачі руху на парковці на вул. Андрія Новака навпроти закладу швидкого харчування «Chicken HUT»;

– обмежувачі руху, бетонні блоки, у провулку Залізничному навпроти будинків №26,28;

– обмежувачі руху, бетонні блоки, навпроти будинку №35 на вул.Кальмана Міксата;

– обмежувачі руху на парковці на вул. Михайла Грушевського, 65-67;

– обмежувачі руху, бетонні блоки, на вул. Олександра Можайського, 32,34.

Департамент міського господарства спільно з відділом муніципальної інспекції з благоустрою повинні, відповідно до рішення, провести демонтаж самовільно встановлених обмежувачів руху силами комунальних служб міста.

Також члени виконкому Ужгородської міської ради розглянули та підтримали проекти рішень про переоформлення та надання дозволів на розміщення гаражів, про приватизацію державного житлового фонду, затвердили перелік актів списання з балансу департаменту міського господарства багатоквартирних будинків: на вул. Степана Руданського,3, вул. Романа Шухевича, 12а, вул. Загорській, 170  та вул. Шумній,49, проголосували за створення комісії з питань присвоєння (зміни) поштових адрес, затвердили і комісію з питань визначення потреби у земельних ділянках та порядку їх надання учасникам бойових дій в зоні проведення АТО у новому складі тощо, погодили роботу у нічний час магазинам «Пролісок» на вул. Михайла Грушевського, 27 та «М’ясков» на вул. Тиводара Легоцького, 54.

Проект рішення про зовнішню рекламу зняли на довивчення.

1 of 6