Естрадно-духовий оркестр обласної філармонії музично промовлятиме "До Вас з любов’ю"

6 років ago admin 0

3Програму з такою назвою 17 травня подарує ужгородцям естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії. У концерті прозвучать  як уже знані й улюблені твори з репертуару колективу, так і нові цікаві номери.

В супроводі оркестру соло виконають Марина Лавра (сопрано), Ірина Філіпенко (сопрано), Марія Мартинюк (бандура), Артем Калинич (ударні інструменти), Євген Цанько (акордеон). Аранжувальник програми – заслужений діяч мистецтв України Володимир Конончук. Ведуча – музикознавець Наталія Піцур.

Початок о 18.30.

До слова, цими днями незмінний керівник колективу, заслужений артист України Володимир Співак зустрів свою 60-у весну. Уродженець с.Кугаївці Чемеровецького району Хмельницької області, він успадкував музичний талант від своїх діда і батька. Освіту здобував на військово-диригентському факультеті Московської державної консерваторії ім.П.Чайковського. Потім були роки служби у різних куточках колишнього Радянського Союзу й у Німеччині, а з 1991 року в Ужгородському гарнізоні, де Володимир Співак був керівником військового оркестру аж до його розформування в зв’язку зі скороченням Збройних сил України. В 2005 році Володимир Григорович став ініціатором створення духового оркестру при Закарпатській обласній філармонії і з тих пір є його незмінним керівником.