Закарпаття відвідали фахівці Світового банку

6 років ago admin 0


В рамках реалізації Проекту Світового Банку “Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей”, Закарпаття відвідали фахівці Світового банку – економіст Світового банку Олена Дорошенко та консультант з координації у регіонах ГКПП Євгенія Матюшко. Під час зустрічі були обговорені поточні питання щодо реалізації проекту в області. Фахівці поспілкувались з медиками, оглянули нове обладнання в Хустській районній лікарні, автомобілі екстреної медичної допомоги, що були придбані в рамках проекту. 

Також спільно з заступником директора департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Іваном Гуштаном та консультантом управління субпроектом Ганною Романко були обговорені кінцеві терміни виконання окремих заходів проекту. 

Нагадуємо, що в рамках реалізації субпроекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей в Закарпатській області» в медицину області буде інвестовано понад 7,2 млн. доларів. Мета проекту – підвищення своєчасності та якості надання медичних послуг пацієнтам із серцево-судинними хворобами. Проект передбачає проведення низки робіт та заходів які торкаються всіх рівнів: від первинної ланки та екстреної медичної допомоги до другого та третього рівня.