У райдержадміністрації відзначили переможців І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

6 років ago admin 0
alt 2 травня, в райдержадміністрації відбулося нагородження переможців І туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

    Грамоти переможцям та подяки всім учасникам конкурсу вручили голова райдержадміністрації Олександр Горін та керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк.

Голова райдержадміністрації Олександр Горін побажав всім успіхів, віри у свої сили, професійних здобутків та подальшого кар’єрного росту, а переможцям конкурсу – гідно представити Іршавський район на обласному рівні, показати в повному обсязі свої знання, здібності та вміння.
Звернувся до присутніх керівник апарату РДА Олег Козенюк та зазначив, що працівники Іршавської райдержадміністрації не раз доводили, що гідні звання кращого державного службовця вони були переможцями обласних конкурсів, учасниками та призерами Всеукраїнського конкурсу у м. Києві. І дуже приємно, вони є в когорті найкращих, найбільш професійно підготовлених державних службовців, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки, мають організаторські здібності, постійно удосконалюють свої знання та підвищують свій професійний рівень.

 Цьогоріч у конкурсі взяли участь 5 державних службовців Іршавської райдержадміністрації, вони пройшли комплексне тестування на знання Конституції  України, законодавства про державну службу,  специфіки функціональних повноважень державного органу, посадових обов’язків  державного службовця, виконали практичні завдання зі складання ділового документу, а також практичні завдання на володіння сучасними комп’ютерними технологіями.

Після перевірки завдань,  виконаних учасниками конкурсу, організаційним комітетом з проведення першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» було визначено переможців конкурсу.

 У номінації «Кращий керівник» перемогу здобув начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Володимир Вагерич, а у номінації “Кращий спеціаліст”  – провідний спеціаліст підвідділу з прийому документів відділу соціальних допомог та компенсацій управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Степа.  

Учасники першого туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», які зайняли перше місце у номінаціях «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст» візьмуть участь у другому (обласному) турі конкурсу.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt