жгородський міський голова Богдан Андріїв зустрівся сьогодні із Почесним громадянином Ужгорода, Президентом Ради Асоціації міст-побратимів «Корвалліс-Ужгород» Пітером Бобером

6 років ago admin 0

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв зустрівся сьогодні із Почесним громадянином Ужгорода, Президентом Ради Асоціації міст-побратимів «Корвалліс-Ужгород»  Пітером Бобером. У зустрічі взяли участь також заступник міського голови Олександр Білак, декан факультету міжнародних економічних відносин УжНУ Микола Палінчак, начальник відділу міжнародних грантових програм та інновацій Ужгородської міської ради Вікторія Тарахонич.

Пітер Бобер цьогоріч, як і у  кілька попередніх років, приїхав з делегацією студентів з американського Корвалліса для обміну досвідом з колегами із УжНУ, тож скористався нагодою і завітав до міської ради.

Богдан Андріїв розповів, що нині Ужгород вже має понад два десятки міст-побратимів, а старт такій співпраці дав саме Корвалліс, адже у далекому 1991 році став першим містом-побратимом Ужгорода. Пітер Бобер схвально відгукнувся про сучасний ЦНАП, який після реконструкції запрацював на першому поверсі міської ради, зауважив, що в Ужгороді проводиться багато ремонтів, що місто набагато чистіше, ніж коли він останнього разу, років 2 тому, приїжджав до нас. Також розповів, що найближчими днями в УжНУ, а також деяких школах міста відбудуться презентації освітніх, культурних та спортивних проектів, які пропонують американці для співпраці.

1 of 2