У Ільниці відбулася благодійна акція до Воскресіння Христового

6 років ago admin 0

alt

    3 квітня, у міні-пекарні с. Ільниці відбулася благодійна акція до Воскресіння Христового, під час якої роздавали паски та хлібобулочні вироби для дітей-сиріт, вихованців місцевої школи-інтернату, інвалідів та дітей з малозабезпечених сімей сіл Ільниці, Заріччя та Доробратова.

   Справжнє пасхальне святодля 196 діточок зробила підприємиця Ганна Брич.

  Ганна Петрівна займається благодійною справою вже сімнадцятий рік поспіль, вона тричі на рік разом зі своєю сім’єю влаштовує свято для малечі нашого району. 

   Розпочавши захід, господиня запропонувала хвилиною мовчання вшанувати всіх тих, хто загинув захищаючи рідну Батьківщину, адже Ганна Петрівна вважає, що Віра – це найбільша сила, а вона щиро вірить у те, що Україна буде процвітати. Після чого подякувала нашим волонтерам, які активно допомагають військовим на Сході.

  На благодійну акцію завітали голова Іршавської  райдержадміністрації Олександр Горін, голова районної ради Віктор Симканинець, начальник відділу освіти Іршавської РДА Єлізавета Яцканич, Ільницький сільський голова Василь Павлище, члени районної громадської організації “Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Закарпатській області ”, громадськість.

     Гості привітали господиню з наступаючими Великодніми святами й побажали їй довгих літ й змоги творити добро, а також висловили щирі слова подяки за благодійну справу.

    Варто зазначити, що це не єдина акція, у якій підприємиця бере участь, за чимало інших благочинних заходів вона має навіть нагороди й подяки.

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt