Благодійна акція “Щедрий Великдень”

6 років ago admin 0

Сьогодні, 06 квітня, напередодні світлого свята – Христового Воскресіння, в Перечинській ОТГ було проведено Благодійну акцію «Щедрий Великдень».

Працівники новоствореного комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Перечинської ОТГ» – Любов Луцук (директор), сестри римо-католицького костелу Святого Августина з Перечина Наталія та Анна спільно з дітьми-волонтерами Анастасією і Багданою відвідали самотніх літніх людей, дітей з особливими потребами та багатодітні родини, які опинилися у складних життєвих обставинах, переживають матеріальну скруту. 

Працівники закладу привітали їх з прийдешніми святами та вручили пасхальні продуктові набори. Таких великодніх подарунків по Перечинській ОТГ було роздано близько ста сорока п’яти.

На даний час, на обліку Центру надання соціальних послуг Перечинської ОТГ перебувають 54 осіб, різних категорій та отримують допомогу.

Пасха – час добра та світла, саме тому нашу акцію ми приурочили до Пасхальних свят, бажаючи допомогти потребуючим людям, донести їм особливу підтримку, світло і радість.

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________