Працівники відділів державної реєстрації Ужгородської міської ради взяли участь у тематичному короткостроковому семінарі

6 років ago admin 0

Державні реєстратори відділів державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень виконавчого комітету Ужгородської міської ради взяли участь у тематичному короткостроковому семінарі, який проходив 28 березня в Івано-Франківську.  Тема семінару – «Актуальні питання роботи Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації. Акредитація, контроль та моніторинг суб’єктів державної реєстрації. Типові помилки, які виникають під час державної реєстрації речових прав та їх обтяжень, а також державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань».

Спеціалісти Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції розповіли про Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації, камеральні перевірки та процедуру оформлення скарг у сфері державної реєстрації, здійснення контролю у сфері державної реєстрації, акредитацію й моніторинг суб’єктів державної реєстрації та типові помилки, які виникають при здійсненні державної реєстрації речових прав та їх обтяжень.

У семінарі взяли участь державні реєстратори, державні та приватні нотаріуси Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Львівської та Тернопільської областей.

1 of 2