У районі відбувся фестиваль писанкарства

6 років ago admin 0
 altНапередодні Великодніх свят, у районі вшосте пройшов фестиваль з писанкарства. Близько сотні дітей: вихованців Іршавського районного та міського центрів позашкільної освіти, районного будинку культури, загальноосвітніх шкіл, шкіл мистецтв та дошкільних навчальних закладів прийняли участь у фестивалі, де представили свої великодні атрибути та ділилися майстерністю створення писанки.

   Жителі міста та його гості могли не тільки оцінити мистецтво юних, але й придбати собі Великодні писанки.

 Талановиті діти Іршавщини десятками писанок, виконаних у різних техніках – мозаїчна аплікація, аплікація пластиліном, квілінг, витинання, шкрябанка, писанка, декупаж, ткацтво, оздоблення бісером тощо, – прикрасили понад двадцять великодніх дерев, які будуть на центральній площі протягом усіх святкових днів.
    Всіх учасників фестивалю вітали голова райдержадміністрації Олександр Горін, голова районної ради Віктор Симканинець, голова Іршавської ОТГ Степан Бобик. Вони побажали їм міцного здоров’я, творчих успіхів та мирного неба. А також висловили вдячність за вагомий внесок у відродження як культурних, так і духовних традицій нашого краю.

 На завершення заходу, неабиякого емоційного піднесення додала концертна програма, яка проходила за участі юних талантів Іршавщини.

alt

 

alt

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

 

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

 

alt

 

alt

 

alt