У Рахівському держлісгоспі планують роботи на майбутні 10 років

3 роки ago admin 0

29 жовтня в Рахівському лісгоспі відбулася лісовпорядна нарада, за підсумками проведених польових лісовпорядних робіт. У нараді взяли участь т.в.о. директора нашого підприємства Василь Теличук, начальник лісовпорядної партії ВО «Укрдержліспроект» Жук Анатолій, інженери-таксатори виробничого об’єднання, які здійснювали лісовпорядні роботи та керівники підрозділів підприємства.

Директор ДП «Рахівське ЛДГ» наголосив, що отримані матеріали лісовпорядкування послугують фундаментом майбутніх лісогосподарських робіт на десятиліття. Тому дуже важливо проаналізувати результати базового лісовпорядкування та в робочому режимі обговорити всі суперечливі пункти отриманих проектів організації і розвитку лісового господарства по підприємству.

Начальник експедиції повідомив, що проведена величезна робота як з боку лісовпорядників, так і лісгоспу. Під час базового лісовпорядкування відбулася конструктивна співпраця, яка посприяла в отриманні достовірних таксаційних та картографічних матеріалів. Велика увага була приділена основним показникам лісового фонду, експлуатаційному фонду та його товарній структурі, обсягу рубок головного користування, заходам з поліпшення якісного складу, оздоровлення лісів, протипожежного впорядкування та захисту лісів від шкідників і хвороб.

29 жовтня в Рахівському лісгоспі відбулася лісовпорядна нарада, за підсумками проведених польових лісовпорядних робіт. У нараді взяли участь т.в.о. директора нашого підприємства Василь Теличук, начальник лісовпорядної […]