Захід з представниками бізнесу, роботодавцями на тему «Повернення ветерана на робоче місце».

5 місяців ago admin 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 За участі першого заступника голови Закарпатської обласної військової адміністрації Мирослава Білецького та регіонального координатора Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як?, радника голови Закарпатської ОВА з питань імплементації програми у Закарпатській області Таїсії Симочко, у малій залі ОВА відбувся захід, присвячений поверненню ветеранів та ветеранок на робочі місця.

 Питання актуальне і важливе, адже підтримка ветеранів, інтеграція їх у мирне життя та соціум після війни – невід’ємна частина державної політики, зазначив у своєму виступі представник адміністрації.

 

 До обговорення та дискусії з цього питання долучився начальник Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління державної служби з питань праці Василь Грицик.

 

Посадовець нагадав присутнім, що 28 квітня відзначався Всесвітній день охорони праці та повідомив, що турбота про ментальне здоров’я працівників – це складова безпеки і здоров’я на роботі яка сприяє сталості бізнесу і є важливим елементом підтримки як працівників що вже працюють, так і ветеранів, які повернуться на робочі місця.

Проінформував представників бізнесу про адвокацію запровадження програм психосоціальної підтримки на робочому місці у господарюючих суб’єктів усіх форм власності та готовність працівників управління долучитися до впровадження таких програм на їхніх підприємствах.

 

До дискусії долучились представники підприємств, великого і малого бізнесу регіону – ТОВ «Флекстронікс», швейної фабрики «Парада», ТОВ «Інтерфіл», КП «Водоканал Ужгород», ТОВ «Н2О» та багато інших.

 

Більше інформації про оформлення трудового договору та охорону праці тут – https://pratsia.in.ua