Угода про співробітницю з відділенням НСПП у Закарпатській області

1 місяць ago admin 0

Між начальником Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Віктором Погаром та керівником відділення Національної служби посередництва і примирення в Закарпатській області Романом Котляровим була підписана Угода про співпрацю.

 Ціль цієї угоди це в першу чергу  сприяння розвитку соціально-економічних відносин, підтримка підприємництва та забезпечення справедливих трудових умов для працівників області. Крім того, обговорили забезпечення реалізації державної політики з питань контролю за додержанням законодавства про працю юридичними та фізичними особами, які скеровують роботу найманих робітників.

 Сторони домовилися про активізацію роботи щодо проведення спільних заходів з вивчення стану соціально-трудових відносин, безпеки та охорони праці на підприємствах різних форм власності. Також передбачено обмін інформацією, пов’язаний з організацією заходів щодо створення захисту трудових прав та розвитку соціального діалогу. Сторони згодні надавати спільні роз’яснення та проводити інформаційні кампанії з питань соціально-трудових відносин, а також зобов’язуються дотримуватися принципів взаємної підтримки, довіри та взаєморозуміння у всіх аспектах співпраці.