Профілактичні заходи під назвою «Мігрант» провели у Виноградові

5 місяців ago admin 0

Головний державний інспектор Управління інспекційної діяльності  у Закарпатській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Михайло Джумеля, разом з працівниками Виноградівського відділу ГУ ДМС у Закарпатській області, в межах профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант» та інформаційної кампанії «Трудовий договір: Твій пасок безпеки у світі праці», з метою запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України у сфери міграції, провели ряд інформаційних рейдів  на території гуртового ринку та у закладах харчування (національна кухня)  м. Виноградова.   

В ході проведення інформаційної роботи, виявлено здійснення господарської діяльності без  державної реєстрації як суб’єкта господарювання двома іноземцями. Відповідну  інформацію скеровано для застосування заходів реагування в межах компетенції до ГУ ДПС Закарпаття.

Про виявлені порушення міграційного законодавства, можна ознайомитися за посиланням  https://dmsu.gov.ua/news/region/15392.html

Більше інформації на сайті – https://pratsia.in.ua.