Податківці провели робочу зустріч зі старостами Коритян, Сторожниці та Тарнівців

10 місяців ago admin 0


Фахівці Ужгородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Закарпатській області провели нараду із старостами Коритнянського, Сторожницького та Тарнівецького старостинських округів Холмківської сільської ради.

Під час робочої зустрічі обговорено своєчасність та достовірність подання інформації необхідної для обчислення і справляння плати за землю за земельні ділянки, які знаходяться на території округу у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Податківці поінформували присутніх про порядок формування та вручення податкових повідомлень-рішень по земельному податку та податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.

– Платники податку мають право звернутися з письмовою заявою до контролюючого органу за своєю податковою адресою для проведення звірки даних щодо об’єктів нерухомості, розміру загальної площі нерухомості, розміру ставки податку та нарахованої суми податку, – зазначив начальник Ужгородського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб Іван Левко.

ДПС у Закарпатській області