Безпека праці під час роботи в полі

8 місяців ago admin 0

Збирання урожаю – це важлива частина аграрного процесу, яка вимагає уваги до безпеки праці. Рільнича робота може бути фізично вимогливою та пов’язаною з різними ризиками, але за дотриманням відповідних заходів безпеки можна запобігти травмам та забезпечити ефективність та здоров’я працівників зайнятих у цій галузі.

З метою недопущення порушень з питань охорони праці, державними інспекторами  Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області організовано та проведено ряд превентивних заходів для працівників сільськогосподарських підприємств краю щодо безпеки праці при виконанні збиральних робіт.

Під час заходів надано рекомендації щодо безпечної експлуатації, технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання, наголошено на неприпустимості випадків прихованого травматизму.

 

Також, акцентовано увагу керівництва  на впровадженні електронного документообігу в системі управління охороною праці та важливості знань працівників щодо надання першої долікарської допомоги у разі нещасного випадку на виробництві.

 

Детальніше про безпеку виробництва на порталі Держпраці – https://pratsia.in.ua