Закарпатські податківці зберігають традиції: співпрацюють та вшановують ветеранів податкової служби

8 місяців ago admin 0


Напередодні начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко та голова Ради відокремленого підрозділу (місцевого осередку) громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Закарпатської області Марта Волощук підписали Угоду про співпрацю та взаємодію.

«Змінюються вимоги сьогодення, змінюється законодавство. Однак основи та традиції залишаються. І у основ збереження традиції саме Марта Гнатівна Волощук та інші наші ветерани – люди, які все своє життя пропрацювали у службі і продовжують допомагати нам своїми фаховими порадами», – наголосив Олексій Петріченко.

Відповідно до Угоди, сторони об’єднують свої зусилля для підготовки майбутніх податківців та належного виконання ними службових обов’язків, дотримання етики взаємовідносин, культури поведінки у процесі службової діяльності шляхом використання досвіду ветеранів.

Ветерани податкової служби Закарпаття завжди радо долучаються до конструктивного діалогу з бізнесом і громадськістю. Надійними помічниками вони є під час інформаційно-роз’яснювальних кампаній, обговорення проектів нормативно-правових актів.

«Мудрість, виваженість і знання ветеранів-податківців із багатолітнім стажем, ініціативність і професіоналізм нинішніх працівників податкової служби будуть запорукою створення ефективної служби, яка якісно адмініструє податки та надає послуги платникам податків», – зазначила Марта Волощук.

ДПС у Закарпатській області