Посилення заходів з безпечного руху на пасажирському автотранспорті

9 місяців ago admin 0

Начальник Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області Василь Грицик взяв участь у селекторній нараді з питань посилення заходів безпечності проїзду автомобільними і пішохідними мостами, організації належної безпеки руху, яка проходила в Закарпатській ОВА за участі керівників органів місцевого самоврядування.

Під час заходу представники контролюючих органів обговорили механізми проведення комплексу профілактичних заходів, які будуть спрямовані на  забезпечення належних пасажирських автомобільних перевезень на території краю.

Василь Грицик проінформував присутніх про старт інформаційної кампанії Держпраці  «Виходь на світло!», мета якої полягає в донесенні до  роботодавців та працівників інформації про вимоги законодавства щодо оформлення трудових відносин, а також здійсненні моніторингу стану його додержання.

Детальніше про трудові відносини під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/ та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/