Закарпаття може забезпечити всю Україну кухонною та технічною сіллю

9 місяців ago admin 0


Через військові дії на Донбасі зруйновано та зупинено видобуток кам’яної солі, якою забезпечена вся Україна. Але українська земля вісту багата і сіль в Україні є.

Як повідомив у своєму вечірньому зверненні президент Володимир Зеленський, Закарпаття може стати регіоном, який забезпечить усю Україну кухонною та технічною сіллю.

Президент наголосив, що регіон має “можливості, які не використовувалися десятиліттями”.

Він також повідомляє, що перенесення частин бізнесу на західну Україну можна дати поштовому і самому регіону для швидкого розвитку.

“Релокація бізнесу та створення нових робочих місць у різних громадах області. Це важливий напрямок роботи.  Потужності для реабілітації наших воєнів – правильні проєкти. Багато ініціатив щодо розвитку економіки Закарпаття – тих можливих, які не використовувалися десятиліттями. тут, у регіоні, вже розпочалася розробка родовища солі, яке може забезпечити всю Україну кухонною та технічною сіллю”, – сказав Зеленський.

«Однозначно, Закарпаття стане одним із драйверів розвитку всієї України, економічного та соціального зростання», – додав президент.

Джерело @

https://myc.news/ua