Віктор Микита виступив на Конференції з питань відновлення України у Лондоні

11 місяців ago admin 0


Завершується другий день Конференції з питань відновлення України, яка триває в Лондоні, – повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Роль регіонів у відбудові країни – тема нашого виступу на дискусійній панелі в межах заходу.

Під час виступу акцентував на ключовій ролі українських підприємців та місцевого бізнесу у відбудові й відновленні зруйнованої інфраструктури громад і територій.

Нам потрібен багаторівневий, покроковий план та загальна стратегія комплексного відновлення територій – від маленького села до великого міста й конкретного регіону.

Усі повинні чітко бачити дорожню карту, розуміти пріоритети, об’єднувати зусилля, акумулювати ресурси й усе це спрямовувати на виконання спільно розробленої та прийнятої стратегії.

Так уже працюють окремі регіони й громади, і так ми зможемо бути ефективними для наших людей та відбудувати все, що знищили окупанти.

Ми відбудуємо Україну і зробимо це разом з нашими колегами.

Дякуємо Уряду Великобританії за організацію Конференції та всім міжнародним партнерам за увагу та підтримку нашої країни, яка виборює не лише власну свободу, а й відстоює цінності Західного світу: демократію, права людини, безпечний сталий розвиток.

Джерело @

ProZak