Щодо заповнення графи 3 «Ідентифікатор ключа суб’єкта» Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа

12 місяців ago admin 0


Яким чином заповнюється графа 3 «Ідентифікатор ключа суб’єкта» Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО)?

Згідно з розд. 2 Інструкції з завантаження сертифікатів з вебсайту КНЕДП ДПС та отримання даних для заповнення графи 3 «Ідентифікатор ключа суб’єкта» Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО) (далі – Інструкція) для заповнення графи 3 «Ідентифікатор ключа суб’єкта» необхідно:

у відкритому файлі сертифіката перейти у вкладку «Докладно» та знайти поле з назвою «Використання ключа», яке відповідає значенню «Цифровий підпис, Неспростовність» (якщо значення поля не відповідає зазначеним даним необхідно обрати інший сертифікат);

знайти та виділити рядок з назвою «Ідентифікатор ключа суб’єкта».

При виборі поля «Ідентифікатор ключа суб’єкта» у нижчому віконці відображається набір букв та цифр, який і потрібно вказати у даних графи 3 «Ідентифікатор ключа суб’єкта» при заповненні Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО). У разі відображення ключа у вигляді парних наборів символів (як приклад: 88 b9 20 a1 91 b2 40 2e 86 f5 f9 cd 21 9a 7d 77 b8 34 44 8f 78 73 5b 0d 97 34 b7 26 6b 80 f1 56) необхідно при заповненні графи 3 «Ідентифікатор ключа суб’єкта» прибрати пробіли.

Довідково. Інструкція розміщена на вебпорталі ДПС за посиланням: Головна>БАНЕР>Програмні РРО>Форми ПРРО>Інструкції щодо заповнення форм.

ДПС у Закарпатській області