Підприємців запрошують на діалоговий майданчик "Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення"

12 місяців ago admin 0


11 травня представників бізнесу запрошують на 13-тий інформаційно-діалоговий майданчик “Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення”.

Про це повідомляє проєкт USAID “Економічна підтримка України”

Під час заходу підприємці дізнаються, як отримати консультації та залучити інвестиції для розвитку технологій, виробництва, збуту, маркетингу та персоналу малому та середньому бізнесу в Україні від менторів Служби старших експертів. Це провідна німецька організація, яка об’єднує досвідчених професіоналів і допомагає українським компаніям в питаннях технологій, інвестицій, маркетингу та розвитку.

Спікером заходу буде представник Служби старших експертів Фонду німецької економіки з міжнародного співробітництва Олексій Назаренко:

“Під час війни багато підприємців шукають фінансування для відновлення свого бізнесу на новому місці або його розширення. Насправді, у світі багато грошей, але потрібно знати, звідки їх можна залучати, як презентувати свої ідеї, щоб інвестори повірили у них. Саме такі консультації надає Служба старших експертів. Українські підприємці зможуть дізнатися багато корисної інформації від представників Служби, отримають доступ до експертів світового рівня, які допомагають як мікробізнесу, так і корпораціям”.

Початок заходу о 16 годині.

Орієнтовна тривалість – 2 години.

Для участі пройдіть, будь ласка, реєстрацію.

Усі зареєстровані учасники отримають посилання для участі у заході.

Захід відбудеться за сприяння Проєкту USAID “Економічна підтримка України” та Команди Офісу підтримки реформ Мінекономіки України.

Джерело @

Східний Варіант