Семінар з питань запобігання випадків прихованого травматизму

1 рік ago admin 0

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області провели зустріч з працівниками Мукачівського дитячого будинку-інтернату.

Нагадали, що працівники мають вміти в разі нещасного випадку надати першу долікарську допомогу. Відповідно навели приклади та розповіла якими нормативно-правовими актами керуватися, куди повідомляти про подібний випадок і як заповнити форму повідомлення (постанова № 337 КМУ). Відповіли на питання, які цікавили посадових осіб інтернату.

Оскільки заклад має власну земельну ділянку для забезпечення своїх потреб овочами, наголосили на безпечній експлуатації техніки, яку використовують працівники. Крім того, звернули увагу на дотримання правил з охорони праці в сільськогосподарському виробництві, проведенні інструктажів з питань охорони праці та вимог інструкцій. Наголосили звертати увагу щодо залучення до виконання робіт підопічних, які згідно медичного висновки можуть виконувати таку роботу.

Більше інформації з питань безпеки праці, трудового законодавства – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/index.php.