Інформаційна кампанія серед суб’єктів господарювання з ринкового нагляду триває!

1 рік ago admin 0

Підприємцям Ужгорода, які здійснюють продаж електро- та акумуляторних інструментів, ручних електроінструментів, газових балонів тощо ознайомили з правовими засадами державного ринкового нагляду за нехарчовою продукцією.

Працівники Управління інспекційної діяльності у Закарпатській області роз’яснили роботодавцям особливості технічного регламенту безпеки машин та рухомого обладнання, яке працює під тиском. Також проінформували про перелік документації, що повинна бути представлена споживачам при реалізації продукції. Роз’яснили щодо порядку подання повідомлення про нехарчову продукцію, яка не відповідає загальним вимогам щодо її безпечності.

Нагадаємо: Держпраці здійснює державний ринковий нагляд за 11 видами нехарчової продукції, зокрема за обладнанням, що працює під тиском, ліфтами, засобами індивідуального захисту, піднімальним обладнанням, ручними інструментами.

Інформаційні роз’яснення, які здійснюють фахівці Держпраці направлені на підвищення обізнаності виробників, імпортерів, розповсюджувачів, а також користувачів (споживачів) щодо вимог надання продукції на ринку.

Більше інформації – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua