Невизнання вини не дає підстав для для уникнення від покарання.

1 рік ago admin 0


Про це свідчить кримінальне провадження щодо резонансного вбивства, яке нещодавно повернулось до Мукачівського міськрайонного суду  з Львівського апеляційного суду .

За вироком від 18.10.2019 року Мукачівського міськрайонного суду, обвинуваченого Б. визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, та призначено йому покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила – вирок Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 18 жовтня 2019 року щодо обвинуваченого Б.  залишити без змін.

Нагадуємо: Дана подія сталася 05 січня 2018 року.  Обвинувачений Б., перебуваючи у під’їзді п’ятиповерхового будинку у місті Мукачево на сходовій клітці, діючи умисно, нехтуючи загальнолюдськими цінностями, з метою вбивства на грунті неприязних стосунків  через ревнощі, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, за допомогою колюче-ріжучого предмету, наніс потерпілому не менше 21 – го удару в життєво важливі органи, від яких громадянин Г. помер на місці події.