Про коригування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами

1 рік ago admin 0

СЕРЕДНЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
УЖГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

23.02.2023 смт. Середнє №22

Про коригування тарифів
на послуги з поводження з побутовими відходами

Відповідно до статей 28, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 4, 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. №1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами», наказів Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 №239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», від 05.06.2018 №130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», враховуючи заяву ТОВ АВЕ Ужгород» від 01.02.2023 №058, виконавчий комітет селищної ради

В И Р І Ш И В :

1. Встановити тариф на послуги з поводження з побутовими відходами на території Середнянської територіальної громади, розрахований за результатами коригування TOB «АВЕ Ужгород», в розмірі 307,39 грн.за 1 м.куб. відходів для всіх категорій споживачів.
2. Встановити, що за послуги з поводження з побутовими відходами споживачі розраховуються безпосередньо з ТОВ «АВЕ Ужгород» за встановленим тарифом.
3. Оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та на сайті Ужгородської районної ради.
4. Тариф на послуги з поводження з побутовими відходами набирає чинності з дати оприлюднення рішення на сайті Ужгородської районної ради.
5. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконавчого комітету Середнянської селищної ради від 09.12.2021 №68 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами» та від 04.08.2022 №53 «Про коригування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами».
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства, інвестицій, соціально-економічного розвитку апарату Середнянської селищної ради та її виконавчих органів Юрія ШЕСТАКОВА.

Середнянський селищний голова Руслан ЧОРНАК