Актор Закарпатського муздрамтеатру Дмитро Сньозик повернувся на сцену

1 рік ago admin 0

Театр. Розваги Ужгород. Що подивитися в Ужгороді.

33-річний актор Дмитро Сньозик в останні роки став одним із впізнаваних облич Закарпатського муздрамтеатру. І хоча закінчив Ужгородський коледж культури і мистецтв та Рівненський державний гуманітарний інститут за спеціальністю «хореографія», в найбільшому театрі Закарпаття він успішно проявився не тільки як артист балету та балетмейстер-постановник багатьох вистав, але й як провідний актор.

З перших місяців війни Дмитро Сньозик – у лавах 101 окремої бригади територіальної оборони, в якій закарпатці зупиняли ворога на Сході та Півдні України. Учасник бойових дій, під час яких зазнав контузії. Після лікування і реабілітації звільнений  за станом здоров’я. Минулої неділі Дмитро знову вийшов на сцену Закарпатського обласного музично-драматичного театру в  ролі Ронні у комедії Рея Куні «№ 13». А цієї суботи Дмитро Сньозик зіграє у виставі «Жменяки» за романом Михайла Томчанія роль Михайла, за яку був відзначений обласною театральною премією імені братів Шерегіїв у 2019 році як кращий актор Закарпаття.

А цієї суботи, 25 лютого, о 12.00 Закарпатський муздрамтеатр зіграє музичну виставу «Мауглі» за твором Р.Кіплінга. У неділю, 26 лютого, о 12.00 «шерегіївці» покажуть казку Марини Смілянець «Майстри чудес», а о 18.00 – закарпатську сагу «Жменяки».

На фото: Дмитро Сньозик та Наталія Засухіна у музичній виставі «Шаріка»