В Ужгородській міській раді лунали різдвяні колядки

1 рік ago admin 0
В Ужгородській міській раді лунали різдвяні колядки

Уже багато років у міській раді Ужгорода коляда від дітей прихожан Ужгородського греко-католицького кафедрального собору Мукачівської греко-католицької єпархії  – невід’ємний атрибут Різдва.

Сьогодні юні ужгородці також завітали із колядками та віншуваннями, їх радо приймали міський голова Богдан Андріїв, секретар міської ради Арсен Мелкумян, заступники міського голови Василь Гомонай, Василь Пинзеник, Артем Погорєлов, працівники та депутати Ужгородської міської ради.

«2022-ий був важким роком для всіх нас, роком болю, випробувань для всіх. Але ми приходимо з надією, щоб Ісус Христос дарував у 2023 році перемогу та мир всьому нашому народу, єдність, любов», – з такими словами звернувся  до присутніх  протоієрей Мукачівської греко-католицької єпархії отець Ромах Курах. Священник передав вітання від владики Ніла, побажав міському голові Богдану Андріїву, усім працівникам міської ради та їхнім родинам многая літа, Божого благословення.

«Ваші виступи завжди дарують радість і натхнення. Сьогодні ви зворушили всіх нас – виконанням колядок, незламним духом. Ніхто й ніколи не зможе від нас забрати бажання жити у вільній і незалежній Україні. Ми всі, ви також – виконуючи колядки та підтримуючи таким чином українські традиції – вносимо свою частку у наближення перемоги», – сказав міський голова Богдан Андріїв, побажав колядникам та їхнім родинам здоров’я, щастя, злагоди у родинах. Додав, що завжди раді приймати їх у міській раді.

До традиційної різдвяної акції завжди ретельно готуються, учасники – діти із багатодітних родин. Як розповів отець Роман Курах, із різдвяною колядою ще підуть у лікарні, а також до наших захисників.