Депутати Ужгородської міської ради працювали над питаннями, які розглянуть на сесії 13 грудня

1 рік ago admin 0

Депутати Ужгородської міської ради працювали над питаннями, які розглянуть на сесії 13 грудня

13 грудня, у вівторок, відбудеться перше пленарне засідання чергової сесії Ужгородської міської ради. Тож цього тижня, напередодні сесійного засідання, депутати працювали над питаннями порядку денного – відбулися засідання постійних депутатських комісій із питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики; регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури; житлово-комунального господарства, благоустрою, екології та комунальної власності, а також соціально-гуманітарної політики, Регламенту та депутатської етики.

Серед питань, на яких зосередилися – звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку громади за 9 місяців поточного року та аналіз Програми на 2023 рік, зміни до бюджету та Програми соціально-економічного розвитку громади на 2022 рік, аналіз використання коштів із резервного бюджету міста, зміни до міських цільових програм на цей рік. Пріоритетними залишаються питання придбання генераторів для об’єктів критичної інфраструктури, фінансування потреб охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, житлово-комунального господарства.

Загалом на порядку денному понад 5 десятків питань. Проєкти внесуть на розгляд у сесійну залу – із пропозиціями та зауваженнями, які підтримали на засіданнях комісій.