У лісівників Бичківського лісомисливгоспу тривають екскурсії на рев оленя (ВІДЕО)

5 років ago admin 0

Працівники ДП “Великобичківське ЛМГ” вперше організовують акцію в рамках якої запрошують бажаючих почути рев оленя Благородного. Відпочити в мисливських та лісових будинках, пройтися лісовими стежками, та відвідати  безмежні простори відкритих полонин.

Побачити красиві незабутні краєвиди. Кінець вересня в Карпатах панує справжня золота осінь. Лагідне сонце яке в міру зігріває своїм теплом кольорові схили полонин. Де не де у повітрі солодко шурхочуть листочки розмальовуючи світ жовто – гарячими, барвами – думками. А з глибини долини доноситься музика осені налаштовуючи організм на щось не пояснене, кольорове – емоційне і радісне.

ДП “Великобичківське ЛМГ” складається з 8-ми лісництв. Костилівське (Д), Лужанське, Кос.Полянське, ім..Томащука, Середньоріцьке, Коб.Полянське, Щербіловське, Верхньоводянське.

Акції триватимуть від початку вересня до кінця жовтня щорічно.

Реєструватися потрібно заздалегідь в адмінбудівлі ДП “Великобичківське ЛМГ” за адресою Закарпатська область,   Рахівський район, селище Великий Бичків, вулиця Промислова 39, у робочі дні з 8.00 до 17.00 к.ч.. Контактна особа головний мисливствознавець Тафічук В.М. тел. 3-33-04; моб. 0673123201.

Екскурсія може бути проведена в світну пору доби з ранку 8.00 до 19.00 год. к.ч.. або терміном на добу з ночівлею у мисливських будинках.

Вартість екскурсії дена – 570 грн.

Вартість екскурсії з ночівлею – 1080 грн.

 

 

Працівники ДП “Великобичківське ЛМГ” вперше організовують акцію в рамках якої запрошують бажаючих почути рев оленя Благородного. Відпочити в мисливських та лісових будинках, пройтися лісовими стежками, та […]