Закарпатські дітки написали й намалювали новорічні листівки на передову

1 рік ago admin 0

Щороку 6 грудня в Україні відзначається День Збройних сил. Особливої значущості це свято набуло після початку людиноненависницької російсько-української війни, коли наші доблесні захисники стали до оборони України від потвор з росії, – пишуть в Закарпатському центрі туризму.

Український державний центр національно-патріотичного виховання за сприяння Міністерства освіти і науки України з метою активізації глибинної свідомості і ототожнення учнівської молоді з величною українською нацією та підтримання бойового духу воїнів Збройних сил України ініціював проведення Всеукраїнської доброчинної акції на підтримку наших Героїв на фронті «Новорічна листівка на передову».

До акції долучилися вихованці гуртків Закарпатського центру туризму. Зокрема, юні відвідувачі гуртків «Пішохідний туризм» та «Екологічне краєзнавство» (керівники Марина Добромільська й Маріанна Дутка) і «Юні екскурсоводи» та «Моделювання іграшок» (керівник Юліанна Малик) писали зворушливі листи нашим захисникам, малювали малюнки та дякували від усього свого маленького, але такого щирого серця за оборону рідної української землі, яка є нашою домівкою.

До речі, рідні багатьох вихованців служать у Збройних силах України або захищають нашу державу в інших підрозділах. Це, наприклад, батько гуртківця Дмитрика – Артем Шерило, котрий зараз перебуває на фронті, а мама хлопчика – пані Наталія є волонтеркою, часто виїжджає на передову, аби передати необхідне спорядження нашим захисникам.

Тато Уляни Багунової,  вихованки Закарпатського центру туризму, також на фронті з перших днів війни. А дітки у доступний їм спосіб, аби підтримати дух наших воїнів, передавали їм побажання знищення окупантів, чим скорішого завершення війни і повернення додому цілими й неушкодженими.