До Дня збройних сил України в Закарпатському муздрамтеатрі відбудуться урочисті вшанування

1 рік ago admin 0

6 грудня традиційно відзначатиметься День збройних сил України. Саме цього дня у 1991 році було ухвалено закон «Про Збройні сили України». З цієї нагоди у вівторок, 6 грудня, о 11.00 в Закарпатському муздрамтеатрі пройде урочисте вшанування, в якому візьме участь керівництво області, військові, громадськість Закарпаття. Відбудеться нагородження наших захисників, які перебувають на реабілітації вдома. У фойє театру пройде виставка, що розповідає про сучасну війни Росії проти України.

Родзинкою вшанування стане святковий концерт за участю дитячих та юнацьких колективів (режисер – заслужений артист України Михайло Фіщенко). Зокрема, перед військовими виступатимуть дитячий ансамбль народного танцю «Джерельця Карпат», студенти та учні з Ужгородського коледжу культури і мистецтв, Ужгородського музичного коледжу імені Д.Задора, Ужгородської школи мистецтв, Ужгородської дитячої музичної школи №1.

А найближчих вихідних Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театрі імені братів Шерегіїв запрошує на перегляд оновлених вистав.

Так, у п’ятницю, 2 грудня, о 19.00 на малій сцені відбудеться показ італійської комедії Даріо Фо та Франка Раме «Я чекаю на тебе, мій любий!».

 У суботу, 3 грудня, о 18.00 на великій сцені «шерегіївці» зіграють одну з кращих комедій Марка Кропивницького «По ревізії».

У неділю, 4 грудня, о 12.00 — покажуть дитячу казку А.Філіппова «Пригода в Карпатах», а о 18.00 – музичну комедію Б.Томаса «Здрастуйте, я ваша тітонька!»