20 студентів УжНУ, які навчаються на спеціальності фізична терапія та ерготерапія, візьмуть участь у програмі дуальної освіти

2 роки ago admin 0

 Це передбачає меморандум про співпрацю між УжНУ та Лікарнею святого Мартина, який підписали у п’ятницю, 28 жовтня, ректор УжНУ Володимир Смоланка та директор Лікарні святого Мартина (м.Мукачево) Євген Мешко. Згідно з цим документом, студенти УжНУ матимуть змогу одночасно навчатися в університеті та працювати в Лікарні святого Мартина. На підписанні меморандуму був присутній проректор із наукової роботи УжНУ Іван Миронюк, – повідомляє Інформаційно-видавничий центр Ужгородського національного університету.

«Це перший меморандум Ужгородського національного університету, за яким передбачено дуальну освіту. Ми ще пропрацюємо модель, за якою будуть навчатися студенти, я вважаю що це важливий крок, поєднання навчання та роботи по фаху, і він стане успішним прикладом для подальших подібних програм» – наголосив ректор УжНУ Володимир Смоланка.

«Наша лікарня – до Ваших послуг, база, лікарі, пацієнти, ми готові співпрацювати у багатьох напрямках, включаючи клінічну ординатуру, інтернатуру. Вважаю, що підписання цього меморандуму – це початок  справді великої справи» – переконаний директор Лікарні святого Мартина Євген Мешко.

УжНУ підписав меморандум про співпрацю із Лікарнею святого Мартина (Мукачево)

Наразі у програмі дуальної освіти передбачено участь 20 студентів УжНУ спеціальності фізична терапія та ерготерапія. Можливим буде також проживання студентів на базі лікарні, а в перспективі розглядають можливість розширення співпраці на лікувальну справу, медсестринство та інші медичні спеціальності.