Закарпатські митники інтенсивно вивчали словацьку мову в рамках спільного міжнародного проєкту між Словаччиною та Україною (ФОТО)

2 роки ago admin 0

Працівники Закарпатської митниці завершили курс із інтенсивного вивчення словацької мови. Про це повідомляє Державна митна служба України.

У період з 3 по 7 жовтня посадові особи Закарпатської митниці, які виконують службові обов’язки на українсько-словацькому кордоні, взяли участь у ІІ етапі навчального курсу із інтенсивного вивчення іноземної (словацької) мови.

Навчальний курс проведено в рамках спільного міжнародного проєкту “Безпечні та інклюзивні кордони між Словаччиною та Україною” (SIBSU), який реалізується Міністерством внутрішніх справ Словаччини, Словацькою асоціацією зовнішньої політики у партнерстві з Державною прикордонною службою України, Державною митною службою України, Ужгородським національним університетом при підтримці Норвезької НУО “Apenhet” та Центру аналізу регіональних ризиків.

За результатами проведеного навчання працівники Закарпатської митниці вдосконалили свої знання та отримали сертифікати про успішне завершення курсу.

Держмитслужба висловлює вдячність за сприяння у професійній підготовці працівників митних органів та сподівається на подальшу ефективну співпрацю.