500 першокласників Закарпаття отримали рюкзаки (ФОТО)

2 роки ago admin 0

Упродовж вересня 500 першокласників 26 закладів загальної середньої освіти області отримали від громадської організації «Асоціація Ракоці» рюкзаки. Передали їх наймолодшим учням представники Генерального консульства Угорщини в місті Ужгород, відвідуючи заклади освіти безпосередньо у територіальних громадах.  Про це повідомляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації.

Рюкзаки для першокласників

В умовах воєнної агресії з боку російської федерації  міжнародна підтримка України у всіх сферах нашого життя сприймається, як готовність разом переживати скрутний час і долати труднощі, а також, як безумовне  утвердження загальнолюдських цінностей.  

За час, коли в Україні триває війна, чимало добрих, важливих і корисних справ зроблено для дітей Закарпаття і дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, що перебувають у нашому краї, з боку іноземних держав-сусідів.

Серед останніх – підтримка дітей із багатодітних сімей, дітей з особливими освітніми потребами, дітей вимушених переселенців, які у цьому навчальному році пішли в перший клас.