В Берегові для 22 вихователіві дитячих садків провели тренінг

2 роки ago admin 0

29 вересня 2022 року на базі “Гімназії імені П. Каталін Франгепан” (м. Берегове) відбувся практично-методичний семінар та тренінг для педагогів-дошкільників „Теорія і практика проєктної педагогіки дітей дошкільного віку”.

У роботі семінару-тренінгу, який організовано Берегівською філією Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, взяли участь 22 вихователі дитячих садків. Станкович Сільвія, завідувачка ДППЗ „Гімназії імені П. Каталін Франгепан” привітала учасників заходу. Після цього, Бейла Габода, завідувач Берегівської філії ЗІППО, ознайомив присутніх із діяльністю Філії та історією її заснування, а також окреслив завдання на майбутнє.

Після короткого історичного огляду фахівці прослухали цікаву лекцію „Теорія і практика проєктної педагогіки дітей дошкільного віку”. Захід для вихователів продовжився ознайомленням з тим, як відбуваються на практиці різні тематичні діяльності даного дитячого садка, зокрема щодо збереження традицій, звичаїв, обрядів народу. Також вітала учасників святковою програмою „Осінні традиції в дитячому садку” старша група.

Завершальна частина семінару, під керівництвом Бейли Габоди, передбачала практичні активності та тренінг з проєктної педагогіки. Педагоги-учасники розробляли проєкти в межах таких тематичних тижнів: „Що знаходиться за воротами?” (проєктний план для середньої групи) та „Вінні-Пух-проєкт” (проєктний план для старшої групи).
Філіал у м. Берегові ЗІППО