Тетяна Кірієнко та Анжела Макдональд визначили напрями співпраці податківців України та Сполученого Королівства

2 роки ago admin 0

В. о. Голови ДПС Тетяна Кірієнко та заступник Голови та Другий постійний секретар Податкової та митної служби Її Величності Сполученого Королівства Великої Британії та  Північної Ірландії Анжела Макдональд обговорили реалізацію спільних проєктів у податковій сфері.

«Ми вдячні Уряду та громадянам Сполученого Королівства за підтримку України у цей непростий час. Розуміємо, що на сьогодні нагальною є потреба у швидких та продуктивних рішеннях, які допоможуть нашій державі перемогти та стимулювати економіку. Тому податкова служба активно продовжує впровадження податкових змін, що сприятимуть покращенню процесів адміністрування податків», – наголосила Тетяна Кірієнко.

За її словами, ДПС здійснює постійний аналіз своєї діяльності для виявлення тих сегментів, які потребують удосконалення. Саме у цих питаннях консультаційна підтримка міжнародних партнерів допомагає знайти оптимальні системні рішення.

У свою чергу представники Податкової та митної служби Її Величності заявили про готовність до співпраці у податковій сфері, що допоможе українській стороні впровадити кращі світові практики та відповідати критеріям членства в Організації економічного співробітництва і розвитку та Європейському Союзі. Також Анжела Макдональд відзначила зручність та доступність порталу ДІЯ, на якому зібрано податкові послуги для платників.

Під час зустрічі було досягнуто домовленості щодо проведення тематичних зустрічей за узгодженими напрямами між фахівцями обох служб.

p{text-indent: 1.5em;}