Суд взяв під варту 30-річного чоловіка підозрюваного у вбивстві дитини!!!⠀

2 роки ago admin 0

>

 

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області розглянуто клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 30-річного мешканця м. Виноградів, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.2 ч. 2 ст. 115 КК України.

⠀⠀ ⠀⠀

З матеріалів клопотання стало відомо, що підозрюваний знаходячись по місцю свого проживання будучи розлюченим на грунті суперечки з дружиною у зв’язку з її висловленням про те, що він не є біологічним батьком їхньої дитини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взявши ніж наніс малолітній дитині удари ножем в область шиї та інших частин тіла, внаслідок чого дитина загинула на місці події.

Після заподіяння смерті дитині підозрюваний викинув ніж та втік з місця події.

 

При обранні запобіжного слідчим суддею було враховано обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний може здійснювати дії, передбачені ст. 177 КПК України.

⠀⠀ ⠀⠀

За результатами повного та всебічного судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

⠀⠀ ⠀⠀

За даним фактом триває досудове розслідування.