Призначено новий розгляд кримінального провадження щодо жорстокого вбивства мукачівця

5 років ago admin 0


        10 липня 2019 року з Львівського апеляційного суду до Мукачівського міськрайонного суду повернуто обвинувальний акт з доданими матеріалами стосовно обвинуваченого Б. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 4 частини 2  статті 115  КК України. 

         Ухвалою Львівського апеляційного суду від 24 червня 2019 року вирок Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області від 09 листопада 2018 року стосовно обвинуваченого скасовано та призначено новий судовий розгляд кримінального провадження в суді першої інстанції.

         Сьогодні в Мукачівському міськрайонному суді  відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні  щодо обвинуваченого Б., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого п.4 ч.2 ст.115 КК України – умисне вбивство вчинене з особливою жорстокістю.

Відповідно до протоколу  автоматизованого розподілу судової справи між суддями та протоколу автоматизованого  визначення складу колегії суддів визначено головуючого та новий склад колегії.

           Головуючий суддя – Маргитич О.І., судді – Камінський С.Е. , Котубей І.І.

           Стороною захисту було заявлено клопотання про відвід колегії суддів у задоволенні якого було відмовлено.

          Суд, перевіривши обвинувальний акт на предмет відповідності вимогам Закону, дослідивши матеріали клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою обвинуваченого, заслухавши  думку сторін кримінального провадження, потерпілої та її представника, ухвалив: призначити судовий розгляд кримінального провадження на 14 год. 30 хв. 24 липня 2019 року .

            Стосовно обвинуваченого застосовано запобіжний захід у виді тримання під  вартою строком на 60 діб, а саме до 13 вересня 2019 року включно.

 

 Примітка :

Нагадаємо, що подія сталася 5 січня 2018 року в м.Мукачево, по вулиці Петефі, 12 «А» в під’їзді багатоповерхівки сталося вбивство громадянина Г. який від отримання ножових поранень помер на місці.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду від 09 листопада 2018 року громадянина Б. визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого п.4 ч.2 ст.115 КК України та засуджено до довічного позбавлення волі.

                                                                  

 

                                                                                                                                           Прес-служба Мукачівського  міськрайонного суду