Інспектори Управління продовжують роз’яснювальну роботу на Мукачівщині та в Ужгороді

2 роки ago admin 0

Інформаційна кампанія «Виходь на світло!» направлена на подолання незадекларованої праці, роз’яснення працівникам переваг офіційного працевлаштування, їх прав та гарантій передбачених законом. Про це нагадували інспектори Управління Держпраці у Закарпатській області.

Так, Зорян Берник провів з працівниками одного з ужгородських закладів громадського харчування роз’яснювальну роботу з офіційного працевлаштування. А Володимир Севч  поспілкувався з приватними підприємцями у галузі харчової промисловості на Мукачівщині.

Інспектори наголосили на вимогах трудового законодавства, що забороняють використання найманої праці без оформлення трудового договору. Окрему увагу звернули на відповідальності за порушення трудових відносин. Представники Управління також нагадали працівникам про важливість дотримання безпечних умов праці та проходження щорічних медоглядів.

Більше про трудові відносини під час воєнного стану на інформаційних реcурсах Держпраці https://pratsia.in.ua.

 

Нагадаємо, що кампанія «Виходь на світло» реалізується за підтримки проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці».