В Ужгородському територіальному центрі соціального обслуговування відзначили Міжнародний день людей похилого віку

6 років ago admin 0

1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Щороку, вже традиційно, в Ужгородському міському територіальному центрі соціального обслуговування відзначають цей день, цьогоріч, до прикладу, у Терцентрі організували виставку робіт учнів УЗОШ № 20-ліцею «Лідер» та самих мешканців закладу, святковий концерт тощо.

Наразі у Терцентрі у відділенні стаціонарного догляду 32 мешканці. Їх сьогодні тепло привітали, побажали хорошого настрою та міцного здоров’я секретар Ужгородської міської ради Андріана Габор та депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв. Відзначили, що і міська, і обласна влади не оминають увагою проблеми літніх людей, одиноких, ветеранів, піклуються, щоб люди на схилі літ не залишалися наодинці зі своїми проблемами. Андрій Андріїв також сказав, що обласні депутати розглядають можливість переобладнати недіючу котельню на території Терцентру на їдальню, де можна було б організувати харчування для малозабезпечених.

Для мешканців Терцентру підготували концерт артисти Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, відтак запросили їх на святковий обід.

Відзначення Міжнародного дня захисту людей похилого віку в Ужгороді провели на виконання розпорядження міського голови Богдана Андріїва. Крім того, згідно із документом, двом десяткам ужгородців – ветеранам та пенсіонерам з числа малозабезпечених надали грошову допомогу.

1 of 11