Віталій Петренко: «Всі державні підприємства повинні переглянути заробітні платні своїх працівників»

2 роки ago admin 0

✅ Сьогодні в Закарпатському ОУЛМГ відбулась робоча нарада під головуванням начальника управління Віталія Петренка за участі заступників – Вікторії Білоусової та Миколи Кірика й директорів держпідприємств. Під час круглого столу було обговорено низку важливих питань, серед яких: забезпечення населення, бюджетних установ дровами паливними, стан об‘єднання лісгоспів, стан протипожежної безпеки, будівництво заводів (розсадників), рівень заробітньої платні лісівників у державних підприємствах Закарпатського ОУЛМГ. Варто зазначити, що останнє питання перебуває на серйозному контролі особисто у начальника управління:

💬 «У такий нелегкий воєнний час у всіх працівників лісгоспів повинна бути достойна та конкуруюча заробітня плата. Ми повинні розуміти, що це дуже важливий фактор у будь-якій роботі, а насамперед, це добробут наших працівників. Бути лісівником – важко та відповідально, тому кожен повинен отримувати хорошу фінансову мотивацію»,- наголосив під час робочої наради начальник ЗОУЛМГ Віталій Петренко.

📊Середньомісячний розмір заробітної плати за 1-ше півріччя 2022 року склав 14839грн., що складає 147% до аналогічного періоду минулого року, або більше на 4743грн. Лідерами по розміру заробітної плати є ДП «Брустурянське ЛМГ» – 20672грн, ДП «Великобичківське ЛМГ» – 19496грн та ДП «Рахівське ЛДГ» – 19170грн.

☝Директори усіх державних підприємств підтримали позицію керівника й запевнили, що переглянуть зарплатню працівників у позитивному розрізі. На завершення наради також було прозвітовано про виконану роботу та фінансово-економічну ситуацію по всіх лісгоспах.

✅ Сьогодні в Закарпатському ОУЛМГ відбулась робоча нарада під головуванням начальника управління Віталія Петренка за участі заступників – Вікторії Білоусової та Миколи Кірика й директорів держпідприємств. […]