Суд взяв під варту 30-річного чоловіка підозрюваного у вбивстві дитини!!!⠀

2 роки ago admin 0

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області розглянуто клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 30-річного мешканця м. Виноградів, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.2 ч. 2 ст. 115 КК України.

З матеріалів клопотання стало відомо, що підозрюваний знаходячись по місцю свого проживання будучи розлюченим на грунті суперечки з дружиною у зв’язку з її висловленням про те, що він не є біологічним батьком їхньої дитини, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взявши ніж наніс малолітній дитині удари ножем в область шиї та інших частин тіла, внаслідок чого дитина загинула на місці події.

Після заподіяння смерті дитині підозрюваний викинув ніж та втік з місця події.

При обранні запобіжного слідчим суддею було враховано обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний може здійснювати дії, передбачені ст. 177 КПК України.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

За даним фактом триває досудове розслідування.