Будівництво інноваційного розсадника, що в Ужгородському лісгоспі набирає значних обертів!

2 роки ago admin 0

Днями працівники ДП «Ужгородське ЛГ» разом з підпрядниками завершили другий етап спорудження сучасного розсадника. Наразі тут вже встановлено металеву конструкцію теплиці, проведено всі комунікації та прибрано небезпечні дерева.

Хід будівництва особисто контролює директор ДП «Ужгородське ЛГ» Василь Синичка:

«В сучасному розсаднику буде автоматична система поливу та вентиляції для вирощування посадкового матеріалу основних лісоутворюючих порд дерев із закритою кореневою системою, стійких та адаптованих до проявів клімати».

За словами директора, проект транскордонного співробітництва вже виконано на 40%. Всі ремонтні роботи та відкриття розсадника планують виконати докінця 2023 р.

🗂ДОВІДКОВО:

Ужгородське лісове господарство одне з перших підприємств, де збудується унікальний та єдиний в області сучасний лісовий розсадник з інноваційною теплицею розміром 12,8 на 81 метр.

Загальна площа розсадника – 1036,8 кв.м.

В рамках транскордонного проекту також передбачається побудова адміністративно-побутової господарської будівлі, навіс для зберігання субстрату та техніки, пост охорони, виставковий майданчик садивного матеріалу, свердловина технічної води для поливу, локальні очисні споруди типу «Біотал».

Днями працівники ДП «Ужгородське ЛГ» разом з підпрядниками завершили другий етап спорудження сучасного розсадника. Наразі тут вже встановлено металеву конструкцію теплиці, проведено всі комунікації та прибрано […]